Norgessigaretten.com baner vei for de beste e-væsker og e-sigaretter i Norge.

Norgessigaretten.com tilbyr e-væsker og e-sigarett produkter i beste kvalitet og til gode priser. Vi baner vei for de beste e-væsker og e-sigaretter i Norge. Norgessigaretten.com har blitt førstevalget for mange.

Med mer enn tusenvis av fornøyde kunder som er fornøyd med kvaliteten som tilbys, fortsetter selskapet å vokse hver eneste dag.

Om Norgessigaretten.com:Allerede for få år siden tilbød vi troverdig service ved å levere høykvalitets e-sigaretter og e-væsker til dampere i Norge. Norgessigaretten er et selskap basert i Latvia (EU siden 2004), siden det ikke er lovlig å selge e-sigaretter og e-væsker med nikotin i Norge. Vi etterstreber å gjøre vårt beste for å gi deg den beste service, stort produktutvalg, rask levering og gode priser med appellerende avslagskampanjer.

Våre kunders meninger:

“Jeg har vært kunde i ca ett år, og er svært fornøyd. Varene Deres er av god kvalitet, og kommer i posten etter kort tid. Hver gang! Favorittproduktene mine er ONE e-sigg, og First Pick e-væske”

“Jeg er veldig fornøyd med deres e-nikotin væske, den smaker bedre enn andre jeg har prøvd og den irriterer ikke luftveiene.

“Vil bare takke igjen for en fantastisk survice. Alltid like morsomt å få en liten ekstra overraskelse

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s